Приготування напоїв, що підвищують вироблення грудного молока
Морквяний сік (свіжовіджатий)
— приймати по 1/2 стакана 2—3 рази в день. Для поліпшення смаку в нього можна додати молоко, вершки, фруктовий або ягідний сік по 1 столовій ложці на порцію.
Терта морква з молоком і медом
— в 1 стакані молока розмішати 3—4 столових ложки тертої моркви і 1—2 чайних ложки меду. Рекомендується приймати 1 раз на день.
Сік редьки з медом
— редьку натерти на дрібній терці і віджати сік. Отриману кількість соку розвести кип'яченою водою в пропорції 1:2. На стакан напою додати 1—2 чайних ложки меду і небагато солі. Приймати по 1/2 стакана в день.